Menu

ISDN

ISDN anvendes typisk i forbindelse med PBX-løsninger, hvor der er behov for flere linjer. TELE Erhverv udbyder 2 typer af ISDN:

  • ISDN2 giver muligheden for 2 samtidige kald/samtaler . Der er mulighed for at tilslutte yderligere ISDN2-enheder.
  • ISDN30 giver muligheden for 30 samtidige kald/samtaler . Der er mulighed for at tilslutte yderligere ISDN30-enheder.

I forbindelse med ISDN er der mulighed for direkte indvalg (DDI). DDI er muligheden for, at hver medarbejder får sit eget direkte nummer, der kan ringes til uden om virksomhedens omstilling. Med DDI har du mulighed for alle de numre, du ønsker til din virksomhed.

PSTN

PSTN bruges som betegnelse for det traditionelle telefonnet. PSTN er primært til brug af analoge telefoner, FAX samt alarmlinjer.

FLEX

FLEX er et særligt udvalgt telefonnummer til din virksomhed.

Vælg det nummer, som I finder bedst og mest genkendeligt for jer og jeres kunder.

Et FLEX-nummer er et tillægsnummer til de telefonnumre, der i forvejen er knyttet til din virksomhed. Med et FLEXnummer skal dine kunder kun huske ét nummer - uanset hvor i landet I bor.

Med FLEX bliver jeres virksomhed mere synlig over for kunder og samarbejdspartnere. Udnyt teknologien, og giv jeres kunder en forbedret service. Eksempelvis i form af decentral kundebetjening, hvor jeres virksomhed ikke længere er begrænset af, hvor kunden betjenes fra. Dette giver mulighed for, at I kan flytte kundeomstillingen mellem forskellige byer, uden at kunderne bemærker det.