Menu

Billigere og hurtigere internet til fåreholdere

01/08/2018 - 10:30

Fra august sætter TELE-POST taksten ned og hastigheden op på satellitinternet til ensomt beliggende landbrug.

Denne tid byder på forbedringer af netværket i byer og bygder, efter teknikere i juni gik i gang med at installere de nyeste mobilantenner.

Nu er der også godt nyt til den gruppe kunder i landbruget, som modtager internet via satellit i den sydlige del af landet.

Markant billigere
Fra i dag, den 1. august, skruer TELE-POST ned for prisen på internetforbrug for disse kunder, så 1 gigabyte nu koster 50 kroner i stedet for de nuværende 420 kroner per påbegyndt gigabyte. 

Hastigheden på forbindelsen sættes også væsentligt op, så der vil kunne opnås 1024/512Kbps eller højere imod de nuværende 512/256Kbps.

Fåreholdernes højere hastighed og lavere pris er er et skridt på vejen mod at levere bedre produkter til vores kunder i satellitområderne, udtaler administrerende direktør i TELE-POST, Kristian Reinert Davidsen.

Flere forbedringer
- Det er meget vigtigt for mig, at vi hele tiden undersøger alle muligheder for at levere bedre og billigere internet til alle.

Denne målsætning skal ikke kun gælde de 80 procent af befolkningen, som på nuværende tidspunkt har adgang til at købe hurtigt flatrate-internet, mener Davidsen.

- Jeg forventer, at vi i fremtiden vil komme med flere forbedringer for vores satellitkunder, slutter han.

 

For yderligere oplysninger, kontakt kommunikationsmedarbejder Niels Krogh Søndergaard, niks@telepost.gl, tlf. 38 61 50.