Menu

Billigere og ubegrænset mobiltelefoni

06/12/2016 - 10:17

Med det helt nye Tusass Plus kan mobilkunder tale og SMS’e ubegrænset i Grønland, for kun 199 kr. om måneden. Tusass Plus gør mobiltelefoni billigere, tryggere og enklere. 

-I TELE-POST er vi glade for, at vi i dag kan præsentere Tusass Plus, som en helt ny mulighed til en rigtig god pris. Ønsket var, at tilbyde kunder et tidsvarende mobilabonnement, som vi kender det fra andre lande, og vi er derfor stolte af dagens lancering. Tusass Plus skal være med til at støtte op om udviklingen i landet, ved at binde hele landet sammen, via de samme gode produkter til samme pris, udtaler administrerende direktør, Kristian Reinert Davidsen.

Tusass Plus er billigere end andre mobilabonnementer og giver tryghed, fordi kunden ikke modtager nogen overraskende regning.  Ud over de 199 kr., for fri tale og SMS om måneden, kan kunderne selv styre hvor meget mobildata de ønsker. Dette bliver også til fordelagtige priser. 

For at få Tusass Plus kræver det, at man har et grønlandsk mobilnummer og at man tilmelder sig gennem tusass.gl. En ny selvbetjeningsside der betyder, at kunderne nemt kan tilmelde sig og styre deres eget forbrug. 

I første omgang er Tusass Plus tilltænkt privatkunder, men TELE-POST går snart i gang med, at lave en løsning tilpasset erhvervskunderne. Hvis erhvervskunder på nuværende tidspunkt skulle have lyst til at skifte over kan de kontakte deres erhvervsrådgiver i TELE-POST. 

For yderligere oplysninger, kontakt: Arnakkuluk Jo Kleist, ajk@telepost.gl, 547854.