Menu

Brug mobilen i alle nordiske lande til samme priser som i Grønland

24/05/2018 - 08:30

1. juni 2018 introducerer Tusass en ny roaming service, der kaldes Tusass i udlandet. Med Tusass i udlandet kan du bruge data, sende sms og ringe til og fra alle nordiske lande til samme priser og vilkår som i Grønland.

Tusass har lavet aftaler med alle nordiske lande, så du kan bruge data, ringe og sende sms til og fra alle nordiske lande - uden at det koster ekstra - hvis du har et Tusass-mobilabonnent fra 499 kr./md. og opefter. Det vil sige, at med Tusass i udlandet kan man f.eks. ringe til Danmark fra Grønland og omvendt uden ekstra regning, men også f.eks. til Sverige fra Færøerne og omvendt.

Alle Tusass-kunder, der allerede har et mobilabonnement fra 499 kr/md. eller opefter, får fra 1. juni 2018 den nye roaming-service med i sit mobilabonnement - automatisk og uden ekstra beregning.

Hvis du ikke har det, kan du tegne et nyt Tusass-mobilabonnement eller ændre dit nuværende Tusass-mobilabonnement til 499 kr./md. eller opefter og således få glæde af Tusass i udlandet.

- Med Tusass i udlandet fortsætter vi med at tilbyde vores kunder bedre og billigere teleprodukter, siger administrerende direktør for TELE-POST, Kristian Reinert Davidsen.

Tusass er et brand under TELE-POST og er samtidig fremtidens teleprodukter fra TELE-POST.

- Vores nye roaming-service nedbryder landegrænser, så vores kunder kan slippe for overraskende og dyre regninger, når de kommer hjem fra udlandsrejsen.

Den administrerende direktør tilføjer:

- Tusass arbejder hele tiden med at udvide roamingdækningen og lave nye aftaler med udenlandske operatører, udbydere og selskaber. Med tiden vil andre lande derfor også blive tilføjet Tusass i udlandet.

Foruden Grønland, er de nordiske lande: Danmark, Finland, Færøerne, Island, Norge, Sverige og Åland.

 

Se mere på www.tusass.gl