Menu

”Double up Data” til Tusass mobilkunder

27/11/2019 - 12:29

Juleaften kommer tidligt i år for de af TELE-POSTs kunder, der har et Tusass mobilabonnementer fra 499 kr/md og opefter. De kunder der har disse mobilabonnementer får nu fordoblet deres data – Altså ”Double up Data”.

Dette betyder, at hvis kunden har et Tusass mobilabonnement med 6 GB data fordobles det til 12 GB data -eller hvis kunden har 10 GB fordobles det til 20 GB, uden at han eller hun skal betale ekstra. Opgraderingen sker automatisk og er permanent.

”Vi arbejder hele tiden på, at vores kunder kan få mere for pengene. Derfor er det glædeligt, at vi nu kan tilbyde double up på data, og det endda lige før jul. Så på den konto behøver man ikke tænke ligeså meget over hvor meget man bruger op til jul.” udtaler Udviklingsdirektør i TELE-POST Eyðstein Johannesen

Kunder, der ikke har Tusass mobilabonnementer fra 499 kr/md og opefter, kan opgradere eller købe nyt abonnement på tusass.gl eller i det nærmeste TELE-POST Center.

For yderlige information eller spørgsmål kontakt kommunikationschef Julie Rademacher på mail julie@telepost.gl eller mobil +299 263535