Menu

Flatrate internet i Tasiilaq

02/02/2021 - 09:47

TELE-POST lancerer i dag Tusass flatrate internet til Tasiilaq og bygder.

Med de nye abonnementer i Tasiilaq og bygder er der ikke længere begrænsninger på, hvor meget internet kunderne i Tasiilaq og bygder kan bruge. TELE-POST lancerer nu flatrate produkter i Tasiilaq, så kunderne ikke får ekstra regninger. Vores kunder skal blot vælge det Tusass abonnement, der passer bedst til deres behov.

I Tasiilaq kan man fra i dag vælge mellem følgende op til hastigheder: 

1/0,5 Mbit 

2/1 Mbit  

4/1 Mbit 

I bygderne ved Tasiilaq kan kunderne indtil videre kun vælge mellem 1/0,5 Mbit og 2/1 Mbit hastighed.

Produkt og Marketingchef i TELE-POST, Lars Rasmussen siger:

“TELE-POST's kunder i Tasiilaq har længe ventet på bedre produkter. Derfor er det en stor dag i dag, hvor vi for første gang lancerer flatrate produkter i et satellitområde. Tasiilaq er første by, der får billigere flatrate produkter. Det er også planen for TELE-POST at lancere lignende produkter i Ittoqqortoormiit, når teleinfrastrukturen og jordstationen er bygget.”

TELE-POST's Produkt- og Marketingschef understreger, at:

“Selvom kunderne i Tasiilaq nu vil kunne streame og fx se Netflix uden at få ekstra regninger, så gør vi det også klart, at internetoplevelserne og produkterne i satellitområderne ikke bliver lige så gode som i søkabelområderne. Dette skyldes, at der er nogle helt andre tekniske forudsætninger i områder forbundet til radiokæde og søkabel end til satellitter.”

Besøg tusass.gl, TELE-POST Centeret i Tasiilaq eller ring 80 80 80 for at høre nærmere om, hvordan du også nemt og gebyrfrit kan få Tusass flatrate internet.