Menu

Generationsskifte i økonomiafdelingen

10/05/2019 - 11:00

TELE-POST er en dynamisk organisation, hvor vi løbende vurderer hvordan vi bedst fremtidssikrer den øverste ledelse. Dette er en dialog som fylder meget i samarbejdet mellem bestyrelsesformanden og den administrerende direktør, og det er besluttet, at tiden er inde til et generationsskifte på posten som økonomidirektør.

Steen Montgomery-Andersen stopper i TELE-POST efter 14 år som økonomidirektør. Han afløses af Line Frederiksen der her været Regnskabschef i TELE-POST gennem de seneste 3 år. Steen fortsætter som viceadministrerende direktør og økonomidirektør indtil skiftet den 1. august.

’Line Frederiksen har som regnskabschef i selskabet, gennem 3 år, udvist både dygtighed og potentiale og er derfor en naturlig kandidat til at efterfølge Steen på posten’, siger administrerende direktør Kristian R. Davidsen.

Line Frederiksen er uddannet HD i regnskab og økonomistyring samt Cand.merc.ibe (International Business Economics), og valgte at vende hjem til Grønland umiddelbart efter endt uddannelse i 2007. Det er besluttet, at Line Frederiksen tiltræder stillingen som økonomidirektør 1. august 2019.

Steen blev ansat hos TELE-POST i 2003 og har siden 2005 været viceadministrerende direktør og økonomidirektør. Steen har ligeledes i en overgangsperiode været konstitueret administrerende direktør i selskabet.

’Steen har  arbejdet godt for TELE-POST gennem mange år, og det gør han stadig. Han har været en værdsat kollega og sparringspartner for mig og den øvrige direktion  – ikke mindst gennem de mange forandringer og store investeringer vi har arbejdet med de seneste 3 år’, siger administrerende direktør Kristian R. Davidsen.