Menu

Hurtigere internet til 80% af landet

11/12/2017 - 12:00

13 byer og bygden Kangerlussuaq, dvs. 80 % af befolkningen, får fra i dag adgang til Tusass Flatrate Internet.

Fra i dag klokken 12.00 er det ikke længere kun Nuuk og Qaqortoq, som har adgang til hurtige internetabonnementer. Med de tre nye Tusass internetprodukter er der ingen begrænsninger for, hvor meget internet man kan bruge.

Tusass.gl åbner op for bestilling af flatrate-internetabonnementer, med langt hurtigere forbindelser til alle i Aasiaat, Ilulissat, Kangaatsiaq, Kangerlussuaq, Maniitsoq, Narsaq, Nanortalik, Nuuk, Paamiut, Qaqortoq, Qasigiannguit, Qeqertarsuaq, Sisimiut og Uummannaq.

De nye Tusass internetprodukter

Her kan man se internetprodukterne, som kan fås på tusass.gl:

- Vi er meget tilfredse med, at vi fra i dag kan tilbyde højhastighedsinternet til mange flere steder og på samme tid give alle disse 14 steder nye pakker med ubegrænset internet. Det er et stort digitalt løft til landet. I de næste par år vil endnu flere borgere kunne få produkterne, som også vil blive videreudviklet, udtaler adm. direktør i TELE-POST, Kristian Reinert Davidsen.

Med dette er TELE-POST nået et godt stykke med strategien for 2017-2020, hvor det er målsætningen, at 92 procent af befolkningen skal kunne få hurtigt internet.

Bestyrelsesformand Stine Bosse er meget tilfreds med den store lancering:

- Det er et flot arbejde af medarbejderne, som gør mig stolt af TELE-POST. Fra at det var 37% af befolkningen er det i dag 80% der kan få hurtigt internet, så nu kan en rigtig stor del af Grønland drage nytte af de store investeringer vi har lavet i vores netværk.

Læs mere om produkterne på tusass.gl

 

For yderligere oplysninger, kontakt kommunikationsdirektør Arnakkuluk Jo Kleist, ajk@telepost.gl, tlf. 54 78 54.