Menu

Hurtigt internet i flere bygder

10/09/2019 - 13:39

TELE-POST sikrer højhastighedsinternet i 12 bygder i Sydgrønland som betyder at det nu er muligt at få Tusass Flatrate internet i Sydgrønlands bygder.  


TELE-POST har arbejdet på at rulle nye produkter ud flere steder i landet, hvilket betyder, at følgende bygder allerede nu har mulighed for at få flatrate Tusass internet: 

Alluitsup Paa, Arsuk, Eqalugaarsuit, Igaliku, Narsarmijit, Qassiarsuk, Qassimiut, Tasiusaq, Aappilattoq, Ammassivik, Narsarsuaq, Saarloq 

Bygderne i Sydgrønland får nu samme mulighed for at streame og bruge højhastighedsinternet efter behov til én fast pris om måneden, som i de fleste byer og bygder i Grønland. Udviklingsdirektør i TELE-POST Eyðstein Johannesen udtaler: 

”Vi er glade for, at flere og flere bygder får adgang til højhastighedsinternet. Det skal ikke blot ses i lyset af bedre streamings muligheder men også i forhold til flere muligheder inden for uddannelse” 

TELE-POST har rullet højhastighedsinternet ud i flere bygder. Nu forbereder TELE-POST, at Upernavik og Uummannaq, som efter udvidelsen af radiokæden vil få samme internet produkter som resten af bostederne langs den grønlandske vestkyst. 

Tusass Højhastighedsinternet er - Ubegrænset, ubesværet og uden overraskende regninger.

For yderligere oplysninger, kontakt kommunikationschef Julie Rademacher, julie@telepost.gl, tlf.+299 26 35 35.