Menu

Juleposten når frem til jul

20/12/2016 - 16:47

I TELE-POST er vi rigtig glade for, at vi igen i år kan få julepakker og breve frem til nær og fjern. Dette lykkedes blandt andet med hjælp fra pakkeautomater.

Selvom juletiden bliver mere og mere præget af sociale medier, såsom Facebook og Twitter, er det stadigvæk vigtigt for vores mange kunder, at sende julehilsner og julegaver med posten. 

I løbet af december måned udleverer TELE-POST omkring 10.000 pakker og ca.  400.000 breve og reklameaviser. På postmængderne er der en mærkbar nedgang på ca. 8 %.

Vi forventer, at breve og pakker, der er indleveret indenfor de vejledende juleindleveringsfrister, kommer frem til modtagerne inden jul. Vi forventer endda, at en del af de pakker der er indleveret efter fristen også når frem til jul.

Pakkeautomaterne gode i juletiden

I TELE-POST er det vores håb, at pakkeautomaterne i TELE-POST Centrene kan være med til at gøre julen lettere for mange kunder i byerne. Du kan med automaterne afhente dine pakker udenfor de normale åbningstider. Desværre er der ikke lige plads til alle pakker i Pakkeautomaterne, men TELE-POST vil forsøge, at gøre det bedst muligt

Vi vil sørge for, at kunderne får hurtig besked, via e-mail eller SMS, når pakkerne er klar til afhentning.

Har du spørgsmål til din julepost, er du velkommen til at kontakte dit lokale TELE-POST Center.

TELE-POST ønsker sine kunder en glædelig jul og et godt nytår.