Menu

Lancering af Tusass Erhverv

03/06/2019 - 09:13

I dag lancerer TELE-POST nye Tusass erhvervsprodukter. Der lanceres en bred vifte af fremtidssikrede produkter og løsninger til mindre og mellemstore erhvervskunder. Enkelt og gebyrfrit.

TELE-POST har tilbudt sine privatkunder Tusass mobil og internet i næsten tre år, og det er allerede over 30.000 privatkunder som allerede har valgt et Tusass abonnement. Nu er turen så kommet til erhvervsområdet, og fra i dag er det muligt at tilbyde erhvervskunder Tusass Erhverv internet, Tusass Erhverv mobil og Tusass Erhverv mobilt internet.

- Efter et længerevarende arbejde med at udvikle disse produkter, er det med glæde, at vi i dag kan lancere Tusass erhvervsprodukterne. Der mig en fornøjelse, at vi nu kan tilbyde gode produkter, som passer til erhvervskundernes behov, siger udviklingsdirektør Eyðstein Johannesen.

På tusass.gl/business kan man læse mere om de nye Tusass erhvervsprodukter. Det er også muligt at kontakte afdelingen Erhverv Salg på 80 80 90 eller henvende sig i sit lokale TELE-POST Center, hvis man ønsker at høre mere om produkterne.