Menu

Landets hurtigste internet rykker mod nord

12/11/2014 - 10:07

Kunder i Ilulissat og i lufthavnsområdet i Kangerlussuaq kan nu benytte landets hurtigste internet Mobilt Bredbånd Premium. I samme områder lancerer vi 4G/LTE til mobile enheder.

Det hurtige 4G-abonnement Mobilt Bredbånd Premium bliver nu lanceret i Ilulissat og i lufthavnen i Kangerlussuaq, hvilket giver kunderne adgang til 20 GB data, 20 mbit/s download og 5 mbit/s i upload for 999 kr./måned.

- Indtil nu har landets hurtigste internet kun været tilgængeligt for kunderne i Nuuk, Sisimiut og Qaqortoq, så vi er rigtig glade for at kunne tilbyde bedre forbindelse i landets største lufthavn og i Ilulissat. Senere på året tænder vi også for 4G-forbindelsen i Maniitsoq, forklarer Per Svendsen, der er divisionsdirektør for TELE-POST Privat.

4G på mobilenheder

I Ilulissat og i lufthavnsområdet i Kangerlussuaq får kunder med Mobil Mikisoq, Mobil Akulleq og Mobil Angisooq også adgang til 4G på deres mobiltelefoner, tablets og dongles. TELE-POST sender en SMS til kunderne og fortæller, om deres SIM-kort understøtter 4G, eller om de skal henvende sig til deres lokale TELE-POST Center for at få udleveret et nyt. Listen over mobiltelefoner, der understøtter 4G, kan findes her: http://www.tele.gl/da/liste-over-mobilenheder-der-understoetter-4g

Læs mere om 4G på mobile enheder her: http://www.tele.gl/da/4g-lte-til-mobilkunder

For yderligere information kontakt venligst divisionsdirektør for TELE-POST Privat Per Svendsen på psv@telepost.gl eller 556455 og/eller kommunikationschef Ivalo Egede på ivalo@telepost.gl eller 530756.