Menu

Nu giver TELE-POST endnu mere internet for pengene

09/09/2014 - 11:07

TELE-POST sætter internetpriserne ned og øger mængden af data fra 1. juni 2014

TELE-POST indleder sommeren med at forbedre internetabonnementerne i det meste af landet. Konkret betyder det, at kunder i byer med søkabel får mere internet til billigere priser, kunder i byer og bygder med radiokæde får mere internet til samme priser, og i områder med satellit er priserne uændrede.

60 procent mere data

I radiokædebyerne bliver de gamle abonnementer Gold og Premium eksempelvis erstattet af Internet Akulleq og Internet Angisooq, hvilket medfører, at kunderne nu får henholdsvis 15 GB og 30 GB for samme pris - en stigning af datamængden på op til 60 procent.

For kunderne i Ilulissat, Aasiaat, Sisimiut og Paamiut er der ekstra gode nyheder, da TELE-POST tilbyder det nye produkt Internet Anneq, der sikrer kunderne hele 50 GB data for 1.149 kr.

I Nuuk og Qaqortoq reduceres prisen på flere af abonnementerne. Eksempelvis indeholder det største Flatrate-abonnement Flatrate 4 nu 150 GB, og prisen sænkes med 200 kr. til 1.299 kr. pr. måned.

Forskellige priser i byerne

TELE-POST er nødt til at prissætte internettet forskelligt i byer med søkabel, radiokæde og satellit, da omkostningerne ved at tilbyde internet er meget forskellige. Årsagen er, at der er fastsat regler og rammer, der gør det umuligt for TELE-POST at tilbyde samme internetpriser i hele landet. Formålet med de nye rammer er at styrke konkurrencen på internetområdet.

Privatkundedirektør Per Svendsen forklarer:

  • Vi må ikke krydssubsidiere – altså flytte omkostningerne fra et område med eksempelvis satellit til et område med søkabel. Vi må heller ikke underbyde engroskunderne ved at tilbyde internet til kunstigt lave priser. Derfor varierer priserne fra område til område. Men vi er meget tilfredse med at kunne øge volumen og sænke priserne så meget, som vi gør.

For at illustrere forskellene koster abonnementet Internet Akulleq 449 kr. pr. måned for 15 GB data i byer med søkabel, 599 kr. pr. måned for 15 GB data i områder med radiokæde, og 599 kr. pr. måned for 9 GB i byer med satellitkommunikation.

Fra 1. juni 2014 bliver alle kunder automatisk flyttet over på de nye abonnementer.

Besøg tele.gl og få et fuldt overblik over alle nye produkter og priser.

 

For yderligere oplysninger kontakt privatkundedirektør Per Svendsen på mobil +299 55 64 55 eller psv@telepost.gl og/eller kommunikationschef Ivalo Egede, på mobil +299 53 07 56 eller ivalo@telepost.gl