Menu

Post og fragt forsinket i hele landet

08/07/2021 - 12:22

Der er i øjeblikket udfordringer med at få flypost og fragt frem til borgere i hele Grønland. Air Greenlands flyvninger har de seneste uger været ramt af flere dage med tåge og dårligt vejr i flere byer og bygder i hele landet, som har gjort det vanskeligt at få post og fragt frem til særligt Østkysten, Sydgrønland og Nordgrønland. TELE-POST og Air Greenland arbejder hårdt på at finde en løsning, så post og fragt snarest kan komme frem til deres slutdestination og postkunderne.

  • Det er en vanskelig situation, fordi vi nu i flere dage har oplevet rigtigt udfordrende vejr på hele kysten, som har betydet aflyste og ændrede flyafgange. Derfor arbejder Air Greenland og TELE-POST sammen for at finde løsninger, så post og fragt kan komme frem til kunderne i hele landet, siger Kommerciel Direktør i Air Greenland Henrik Søe og Administrerende Direktør i TELE-POST Kristian Reinert Davidsen

Air Greenland planlægger i øjeblikket ekstra fragt- og postflyvninger i løbet af denne weekend, hvis vejret tillader det.

For yderligere information kontakt kommunikationschef Katja Vahl, kvh@airgreenland.gl eller mobil: 58 92 59