Menu

Sponsoraftale mellem TELE-POST og Elite Sport Greenland forlænget

07/02/2020 - 17:15

TELE-POST tror på mennesker og fremgang samt at sport kan give både det enkelte menneske og samfundet stærke kompetencer såvel som værdier som vedholdenhed, ansvarlighed for både sig selv, fællesskaber og for sporten. Det falder i tråd med det værdisæt, som Elite Sport Greenlands arbejder indenfor: styrke, målrettethed, og udvikling.

Virksomheden har derfor valgt at være sponsor for Elite Sport Greenland (ESG) i en årrække. Nu forlænges dette samarbejde til gavn for nye grønlandske sportstalenter.

- Rykker dette samarbejde egentligt noget? Spurgte vi ESG’s næstformand Inooraq Brandt, og han svarer:

  • Samarbejdet med TELE-POST betyder rigtigt meget for os. Støtten er naturligvis vigtig for, at vi kan udføre vores opgaver med høj kvalitet, men det betyder mindst lige så meget at have et tæt samarbejde med så en vigtig aktør som TELE-POST. Samarbejdet giver os mulighed for at nå længere ud med det talentarbejde, vi satser på at styrke de kommende år. Derfor er vi særligt glade for at have lige netop TELE-POST med om bord.

Men hvorfor støtter en virksomhed som TELE-POST sportstalenter gennem Elite Sport Greenland?

  • Vi ønsker at stille de næste generationer forrest, da vi kan se, at sportstalenter gennem træning lærer at arbejde hårdt for deres mål. De lærer at planlægge træning, organisere aktiviteter og indgå i klubfællesskaber. Disse kompetencer tror vi på kommer samfundet til gode, fremhæver John Eyðstein Johannesen, der er udviklingsdirektør i TELE-POST, og præciserer:
  • Samtidig betyder det noget for os som medarbejdere i TELE-POST, at vi støtter og kan være stolte af vores talenter her i Grønland, som er rollemodeller for andre børn og unge. Vi er glade for at kunne hjælpe dem et lille stykke af den lange vej de bevæger sig ud på i stræben efter nye mål.

For yderligere information, kontakt venligst Konsulent i Elite Sport Greenland Christina Tønder Bell på +299 348153 eller Kommunikationschef for TELE-POST Julie Rademacher på +299 263535.

Vedlagt: billede af underskriftsseance af Næstformand for Elite Sport Greenland Inooraq Brandt og John Eyðstein Johannesen, Udviklingsdirektør for TELE-POST.