Menu

Statsminister og borgmester besøgte TELE-POST på stor frimærkemesse

15/11/2017 - 16:17

”Frimærke-, Brev- og Postkortmesse 2017”, arrangeret af Frederiksberg Frimærkeklub og Danmarks Frimærkehandlerforening, blev i weekenden afholdt på Scandic Hotel Copenhagen.

Tusinder af ivrige frimærkesamlere havde taget turen til den danske hovedstad for, på Danmarks største årlige frimærkemesse, at bytte og ikke mindst købe gamle og nye frimærker. De ældre udgivelser blev udbudt af frimærkehandlerne, imens de deltagende postvæsner solgte de nyeste frimærker og samlerobjekter.

Én af de deltagende postvæsner var TELE-POST, som var repræsenteret med en stor, flot stand. Grønlands nylige fælles frimærkeudgivelse med Det Franske Antarktiske Territorium var meget eftertragtet blandt samlerne. Det samme var TELE-POSTs frimærkebog fra 2014 om Grønlandsekspeditioner, bogudgivelsen fra 2016 om Grønlands civile luftfartshistorie, samt den nye årsmappe 2017. Sidstnævnte mappe indeholder ét eksemplar af alle nye grønlandske frimærker fra året. Produktet er meget populært blandt samlere.

Produktionschef Hjørdis Viberg fortæller stolt:
- Det er vigtigt, at vi er tæt på vores samlerkunder. De danske samlere er altid glade for se os. Også udenlandske samlere tager turen til denne årlige messe, sikkert fordi den ligger et så kulturelt spændende sted. Samtidig ved samlere af grønlandske frimærker, at de hvert år kan træffe os dér.

- I år havde vi særligt fint besøg, idet både Sermersooq borgmester Asii Chemnitz Narup samt Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen og hans færøske hustru lagde vejen forbi vores stand. Det gjorde messens sidste dag endnu mere interessant. Dejligt at mærke deres interesse og opbakning.

Læs mere om messen på dens hjemmeside.

Læs mere om TELE-POSTs frimærker på vores hjemmeside eller Facebook-side.