Menu

TELE-POST: Alle forbindelser fra Nanortalik og sydover er genetableret

06/02/2020 - 08:39

TELE-POST meddeler, at alle forbindelser fra Nanortalik og sydover er genetableret. Forbindelserne, der onsdag blev afbrudt midt på dagen blev allerede om aftenen samme dag genetableret 

En alarm tirsdag nåede at advare om, at strømmen ville gå ud forårsaget af et nedbrud. Teknikere stod straks klar med en helikopter, men dårlige vejrforhold forhindrede teamet i at fra Qaqortoq og ud til radiokæden for at reparere skaden før strømmen gik og afbrød alle forbindelser til området. Beredskabschef Kim Hammond Zinck forklarer:  

  • Takket være bedre vejrforhold samt en stærk og velplanlagt indsats af teknisk team og Sermeq Helicopters, lykkedes det os allerede at nå ud til radiokæden onsdag sidst på dagen og reparere skaderne. Vi kørte også en masse test før radiokæden kan klarmeldes og meddele, at alle forbindelser er sikret.  

  • Vores tekniske team stod klar og vi fik hurtigt og effektivt kommunikeret direkte ud til kunderne, at forbindelserne ville blive afbrudt. Selvom vi mødte udfordringer i en svær situation, så klarede vi det så godt vi kunne, og det er jeg stolt af.  

For yderligere oplysninger, kontakt kommunikationschef Julie Rademacher, tlf.+299 26 35 35.