Menu

TELE-POST donerer 100.000 kroner til Kofoeds Skole i Nuuk

05/03/2020 - 15:36

TELE-POST har sikret Kofoeds Skole hele 100.000 kr. takket være et godt salg af et frimærke, som i 2017 blev udgivet til fordel for skolens arbejde. Siden da er frimærket blevet flittigt købt, både af frimærkekunder Grønland og af frimærkesamlere verden over. Frimærket er smukt tegnet af multikunstneren Miki Jacobsen.

Den samlede tillægsværdisum for salget af frimærket har TELE-POST i dag overrakt til Kofoeds Skole i Nuuk. Frimærkechef i TELE-POST, Allan Pertti Frandsen, udtaler:

”Tilbage i 2017 var det et let valg, at overskuddet fra dette frimærkesalg skulle gå til Kofoeds Skole i Nuuk. For med det store sociale arbejde, som skolen yder i Grønland, er det en sand fornøjelse at være den, der får lov at overrække beløbet til skolen. Denne økonomiske håndsrækning har skolens elever og ansatte i den grad fortjent.”

TELE-POST laver hvert år et særligt frimærke med tillægsværdi til fordel for et velgørende eller kulturelt formål i Grønland.

Kofoeds Skole i Nuuk er også begejstret. Skolen projektleder Gudmundur ’Gujo’ Thorsteinsson udtaler:

”På vegne af os alle både elever, personale og andre omkring, som er knyttet til Kofoeds Skole i Nuuk, vil jeg udtrykke stor taknemlighed til TELE-POST og deres kunder. Det store beløb, som nu er blevet overrakt, vil blive brugt til fordel for fritidsarbejdet i skolen.”

Man kan se og læse mere om frimærkerne på https://stamps.gl

 

 

For yderligere oplysninger, kontakt:

Frimærkechef i TELE-POST Allan Pertti Frandsen, +45 61393065, apf@telepost.gl

Kofoeds Skole Nuuk, Gudmundur "Gujo" Thorsteinsson, på +299 580226, gujot@kofoedsskole.gl