Menu

TELE-POST i fuld gang med at reetablere wifi-forbindelserne

09/05/2020 - 20:05

 

9. maj kl.17.00:

Vores tekniske team har knoklet i døgndrift siden vores nedbrud i forgårs. Alle fik internetforbindelse igen samme morgen, men Wifi forbindelser fra modemet skal genåbnes. Systemet kan desværre ikke genåbne alle Wifi forbindelserne på en gang. Siden i forgårs er over 85 % af alle Wifi forbindelser genetableret, og vi arbejder forsat videre med at sikre de sidste 15 %.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

8. maj 2020 Kl.20.30:
Systemet opdaterer stadig og genåbner løbende de resterende Wifi forbindelser. TELE-POST’s tekniske team arbejder fortsat på fuld kraft for at sikre, at alle igen får genetableret deres Wifi-forbindelse. Bliver det nødvendigt, fortsætter arbejdet aftenen og natten igennem. Ny info og status sendes ud i morgen.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Efter nedbruddet i går oplever en del kunder stadig problemer med Wifi forbindelsen. Dette beklager TELE-POST og forklarer, at det skyldes et teknisk nedbrud, der i går morges påvirkede alle modemmer. Fejlen i systemet er nu rettet, men det tager tid før systemet kan få aktiveret Wifi på alle modemmer igen.  

IT Direktør i TELE-POST Nikolaj Christoffersen forklarer, hvorfor dette tager tid og forstår dem, der er frustrerede 

- Vi forsikrer at vi arbejder på højtryk og takker for jeres tålmodighed. Der skete et teknisk nedbrud i det system, der forbinder alle modemmer, hvilket gjorde at Wifi forbindelserne skal genåbnes. Du kan ikke selv gøre noget for at åbne Wifi forbindelsen - det gør vi og systemet for digSystemet kan desværre ikke åbne alle Wifi forbindelserne på en gangMen siden i går er der åbnet 70 % af alle Wifi forbindelser, og der arbejdes på højtryk for at få åbnet de sidste 30 % af modemmerne. 

TELE-POST meddeler, når alle Wifi forbindelser igen er oppe at køre.