Menu

TELE-POST informerer om modems

21/09/2020 - 14:01

I TELE-POST er vi opmærksomme på vores kunders evt. problemer med modems og gør alt, hvad vi kan for at sikre at kunderne får løst problemerne hurtigst muligt. 

 

Situationen med manglende nye modems 

TELE-POST informerer om særlige udfordringer og mangel på modems og forsikrer kunderne om, at der er nye modems på vej, men pga. COVID19 er leverancen af de nye modems forsinket. TELE-POST gør en ekstraordinær indsats for at få disse fragtet så hurtigt som muligt, og vi takker for tålmodigheden og forståelsen i denne situation. 

 

Ekstra modems 

TELE-POST vil gerne bede kunder, som har et ekstra modem liggende derhjemme om at aflevere disse ved deres nærmeste TELE-POST center senest d.30. september. For at opmuntre flere til dette, har TELE-POST lavet en konkurrence, hvor du kan være med i en lodtrækning om en Samsung Galaxy S20.  

 

Hvad kan du selv gøre 

Vi foreslår at prøve at tilkoble LAN forbindelsen direkte til computeren hvis man oplevere problemer med forbindelse til sit modem, hvor du kan bruge et LAN kabel. I flere tilfælde med ældre modems er det selve “Wi-fi forbindelsen” fra modem og ud til din enhed, der ikke virker, men selve internetforbindelsen ud til modemmet vil virke. Derfor kan man bruge et LAN kabel, hvis Wifi ikke virker på modemmet.  

 

Kontakt kundeservice  

Har du eller kunderne flere spørgsmål eller brug for hjælp bedes de kontakte kundeservice på 808080. 

Vi beder kunderne om at være opmærksomme på, om de er tilkoblet deres WIFI eller bruger mobildata pga. afbrydelse. Dette kan man gøre ved at slå mobildata fra, når man er hjemme. TELE-POST refunderer ikke ekstra forbrug af mobildata.