Menu

TELE-POST opruster områderne Digital Handel og Logistik med ny division og direktør

19/07/2021 - 15:00

Digitaliseringen skyller ind over Grønland som en bølge – datamængderne er eksploderet med over 2000 % og digitaliseringen accelereret under Coronakrisen. Kunderne har under Coronakrisen vænnet sig til at handle på nettet med så få klik som muligt – hurtigt, nemt og effektivt - og digitaliseringen og kundernes behov stiller helt nye krav til handel og logistik i en mere globaliseret verden.

For at imødekomme Grønlands nye digitale virkelighed opretter og udnævner TELE-POST nu med en ny direktør for divisionen for Digital Handel og Logistik. 

Administrerende Direktør i TELE-POST Kristian Reinert Davidsen glæder sig over der er fundet en stærk profil med stærk faglig baggrund, som kender det grønlandske samfund, taler flere sprog og med flere års ledelseserfaring kan bringe den nye division gennem den forandringsproces, der skal til for at sikre TELE-POST og hele landet kan komme på toppen af den digitale bølge. 

Den nye Direktør for Digital Handel og Logistik Lars Borris Pedersen fortæller: 

Jeg har mod på at stå i spidsen for transformationen og sikre en mere moderne post service i den digitale tidsalder. Og jeg glæder mig til at blive en del af TELE-POST’s stærke team og brænder for logistik, men ser også frem til at sikre større mulighed for e-handel og skabe nye muligheder for hele landet. 

Den nye direktør for Digital Handel og Logistik får også ansvaret for at skabe nye muligheder for samhandel og åbne Grønland for verden. 

Administrerende Direktør Kristian Reinert Davidsen glæder sig meget over at den nye Direktør for Digital Handel og Logistik tiltræder den 1.september, og som en af landets erfarne ledere kan sikre den digitale transformation af selskabet som samfundet og videreudvikle områder som post, logistik og frimærker til den nye digitale virkelighed. 

Kontakt for yderligere oplysninger: Kommunikationschef i TELE-POST, Julie Rademacher, email: julie@telepost.gl mobil: 263535