Menu

TELE-POST sikrer størstedelen af befolkningen højhastighedsinternet

12/10/2019 - 09:22

TELE-POST meddeler, at mere end 92 % af befolkningen nu har muligheden for højhastighedsinternetprodukter, både i byer og bygder.

Mobile First projektet har gjort det muligt at nå de mål i strategien, som blev vedtaget af bestyrelsen i 2016 om at give 92 % af befolkningen adgang til højhastighedsinternet inden 2020. Dette mål er nu nået.

Administrerende Direktør Kristian Reinert Davidsen for TELE-POST udtaler om dette:

-Vi er meget stolte over og glade for, at størstedelen af den grønlandske befolkning nu har mulighed for højhastighedsinternet. Det er et kæmpe stort skridt for både TELE-POST som virksomhed og et digitalt løft af hele landet, som åbner et nyt hav af digitale muligheder.” Han fortsætter:

-TELE-POST forbinder verden med Grønland – og åbner Grønland for hele verden hver eneste dage døgnet rundt. Det har været meget visionært dengang man investerede i søkablet, og det giver nu fremtidens generationer helt nye muligheder.

- Uanset hvor du nu bor, kan du uddanne dig via fjernundervisning, følge med i globale trends og vi er i Grønland nu kommet med på hele den digitale bølge og udvikling, der er i resten af verden.” slutter Kristian Reinert Davidsen

TELE-POST arbejder og investerer også på at forbedre løsninger samt kvaliteten for satellitområderne. Man vil ikke her kunne forvente samme løsninger og hastigheder som i søkabelområderne, men der bliver altså også arbejdet og investeret på at forbedre de nuværende satellitforbindelser.

Tusass internetprodukter har for TELE-POST været en stor succes for både virksomheden men også for kunderne. Tusass gør højhastighedsinternet enklere og nemmere at bruge, ligesom betalingen er blevet mere sikker. Læs mere om Tusass internet her: Tusass.gl

For yderligere oplysninger, kontakt kommunikationschef Julie Rademacher, julie@telepost.gl, tlf.+299 26 35 35.