Menu

TELE-POST skruer op for Internethastighed

12/09/2019 - 11:23

Fra i dag bliver det muligt for Tusass Internet kunder i Uummannaq og Upernavik byer at få deres internet hastighed opgraderet fra 10/2 Mbit til 30/5 Mbit.

Eksisterende Tusass Internet kunder kan logge ind på Tusass.gl og opgradere til 30/5 Mbit og man skal kun betale differencen mellem nuværende produkt på Tusass Internet med hastighederne 10/2 Mbit og 30/5 Mbit.

Så borgere i Uummannaq og Upernavik der endnu ikke har internet får muligheden for at vælge 30/5 Mbit når de skal købe Tusass Internet.

” Vi er glade for at borgerne i Uummannaq og Upernavik byer, får mulighed med et Tusass Internet for at få et bedre oplevelse på nettet ligesom 12 andre byer i Grønland. Tusass Internetabonnementet med 30/5 Mbit hastighed passer godt til dem, med et større forbrug, og for det kunder med flere medlemmer i samme husstand kan kobles på nettet på samme tid uden at hastigheden bliver langsommere.” siger Udviklingsdirektør i TELE-POST Eyðstein Johannesen.

Tusass internet 30/5 Mbit er tilgængeligt i følgende byer: Uummannaq, Upernavik, Aasiaat, Ilulissat, Kangerlussuaq, Kangaatsiaq, Maniitsoq, Nanortalik, Narsaq, Nuuk, Qaqortoq, Qasigiannguit, Qeqertarsuaq og Sisimiut.

For yderligere oplysninger, kontakt kommunikationschef Julie Rademacher, julie@telepost.gl, tlf.+299 26 35 35.