Menu

TELE-POST udgiver 24 nye frimærker i løbet af året

24/01/2020 - 15:37

 

De grønlandske frimærker er små, stolte vidnesbyrd om vores lands unikke kultur, natur og historie. Sådan har det været lige siden vores allerførste frimærker udkom i 1938. Her er et lille udpluk af de mange interessante temaer, som i løbet af året markeres på frimærke.

Miljø i Grønland

Vort fælles miljø optager i stigende grad mennesker over hele kloden. I 2017 startede TELE-POST en frimærkeserie om dette globale tema set fra Grønland. Sissi Møller har skabt seriens seneste to frimærker. De udkommer den 28. februar.

Hendes Majestæt Dronningen 80 år

Vor dronnings runde fødselsdag markeres med et smukt frimærke skabt af Aka Høegh. Det udkommer på selve regentens fødselsdag den 16. april.

Grønlandske spillefilm

I årtier har grønlandske spillefilm begejstret publikum verden over. I en helt nye serie lægger vi ud med to frimærker, der illustrerer to klassiske film, der stadig er yderste seværdige. Disse to frimærker udkommer 6. november.

Julefrimærker på en ny måde

I 2018 var julefrimærkerne fra TELE-POST forsynet med duft af gran og kage. I 2019 var julefrimærkerne påtrykt specielle lyseffekter. Der arbejdes på også at gøre julefrimærkerne 2020 specielle. De udgives den 6. november.

Læs mere om Grønlands frimærker på vores hjemmeside www.stamps.gl, hvor hele frimærkeprogrammet 2020 kan downloades.

For yderligere oplysninger, kontakt frimærkechef Allan Pertti Frandsen, apf@telepost.gl, tlf. +45 61 39 30 65.