Menu

Verdensmål til hverdag i TELE-POST

25/09/2019 - 17:41
CEO Kristian Reinert Davidsen i workshop med ledere
Nunarsuarmi Issittoq maanna isiginiarneqarpoq – Inuusuttut Nalagaaffiit Peqatigiit Ataatsimeersuarneranni nunarsuarmut oqariartuutigaat, maannakkut iliuuseqanngikkutta, taava kinguaarit tulliit uatsinnit sumiginnarneqassasut. Suliffeqarfittut inuusuttut suaartaataat tusarpagut maannakkullu iliuuseqarluta. TELE-POST-imi maluginiarneqarpoq nunarsuarmi Kalaallit Nunaat tusaamaneqalersimasoq aammalu inuusuttut silap pissusaa pillugu akerliunerminnik takutitsisalersimasut nunarsuullu siunissaa sorsuutigigaat.

I dag samles alle ledere i TELE-POST for at gøre verdensmål til hverdag:

”TELE-POST ønsker at tage del i ansvaret for de næste generationer, vores fremtidige arbejdskraft, naturen og bæredygtig udvikling både globalt og lokalt. Vores fremtid som virksomhed og forretning afhænger af de mennesker og det miljø vi sammen skaber her i landet, og Grønland påvirkes af verden. Derfor må vi også tage ansvar, og derfor gør vi nu verdensmålene til hverdag i TELE-POST.” udtaler administrerende direktør Kristian Reinert Davidsen.

TELE-POST tager ansvar som virksomhed med nyt fokus på CSR og FN’s verdensmål. I dag har vi samlet mange ledere til et seminar, hvor vi har trænet team-building med robotter og vi har pitchet gode idéer på tværs af afdelinger, fordi vi tror på samarbejde skaber synergier.

”TELE-POST skaber sammenhængskraft og infrastruktur, der er kritiske forudsætninger for et bæredygtigt samfund i fremtiden. Målet med at introducere FN’s verdensmål i virksomhedens arbejde er at skabe et fælles sprog omkring bæredygtighed, både internt i vores organisation og ud mod samarbejdspartnere som f.eks. kommuner og andre virksomheder”, siger HR direktør Helena Rotvig Kristiansen

I disse dage afholdes der et to dages ledelsesseminar, og alle deltagerne komme til at arbejde aktivt med FN’s verdensmål.

Nogle af idéerne som seminardeltagerne fra TELE-POST fik under workshops, er f.eks. bæredygtig energi, hvor virksomheden deltager i at nedbringe forbruget af fossile brændstoffer, have fokus på kvalitets uddannelse allerede fra børnene er små, samt have et mål om at nedbringe papirforbruget i virksomheden.

Verdensmålene vil blive et af vores værktøjer til at arbejde med bæredygtighed og øge bevidstheden om, hvilken forskel vi gør, og hvilken værdi det har. Verdensmålene vil hjælpe os med at skærpe vores fokus samt forstå perspektivet til resten af verden. De er et globalt sprog om alt fra sundhed og trivsel til ansvarligt forbrug og ligestilling samt en hel masse andre emner.

FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling trådte i kraft i 2015, og skal frem til 2030 sætte kurs mod en bedre og mere positiv udvikling for både mennesker og miljø.

For yderlige information eller spørgsmål kontakt kommunikationschef Julie Rademacher på mail julie@telepost.gl eller mobil +299 263535