Menu

 

I TELE-POST stræber vi altid efter, at få de bedste elever, og vi uddanner for at få de dygtigste medarbejdere. I samarbejde med forskellige uddannelsesinstitutioner i Grønland og Danmark, uddanner vi sammen elever inden for forskellige uddannelser fordelt over en bred vifte af fagområder.

Sidste ansøgningsfrist er 19. April 2020. Find elevopslagene her.

TELE-POST er konstant i udvikling, og vi er altid interesserede i nye ideer og fremgangsmåder. Vi har gennem årene eksempelvis samarbejdet med forskellige universitetsstuderende, hvor de har skrevet deres speciale med udgangspunkt i TELE-POST, lavet empiriske undersøgelser, arbejdet med cases eller realiseret egne projektideer i forbindelse med deres uddannelse. Skal du skrive speciale, lave undersøgelser eller noget helt tredje, hvor TELE-POST kan være en relevant virksomhed, så hører vi gerne fra dig.

Nyttige links, der vedrører uddannelser: www.sunngu.gl, www.uni.gl, www.ni-nuuk.gl, www.ug.dk

Øvrige uddannelser

Er du i gang med en anden uddannelse indenfor blandt andet telekommunikation, teknisk anlæg og drift, indkøb og logistik, IT/elektronik/teknik, post og filatelia, kunderservice, økonomi, markedsføring og kommunikation, hvor TELE-POST kan være et relevant praktiksted, så send os endelig en uopfordret ansøgning.