Menu

Bliv en del af en dynamisk virksomhed, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt

Er du engageret, nysgerrig og har mod på at arbejde på lige fod med dine kolleger, samtidig med at du lærer dit fag, så er du måske vores kommende elev eller studiepraktikant.

I TELE-POST er det vores ambition at være en af de bedste lærepladser i Grønland. Det er vi, fordi vi sikrer os, at din hverdag som elev eller studiepraktikant i TELE-POST understøtter dit skole-/studieforløb, samtidig med at vi forbereder dig til livet som færdiguddannet på arbejdsmarkedet. Du får udfordringer og plads til at udvikle dig som praktikant i TELE-POST. Du skal derfor også forvente, at vi stiller krav til dig som elev/studiepraktikant.

 

 

Elevplads

Vi tilbyder elev- og praktikpladser indenfor følgende uddannelsesretninger: Alle byer med TELE-POST Center:

• TNI Butik

TELE-POST Center Tasiilaq:

• TNI Administration

Nuuk:

• AU Økonomi & Ressourcestyring

• AU International Handel & Markedsføring

• AU Transport & Logistik

• Datateknik

• Elektronik-fagteknik

Aktuelle elevopslag kan du finde her

Er der ingen aktuelle elevopslag, er du velkommen til at uploade en uopfordret elevansøgning her.
Skriv tydeligt, hvilken uddannelsesretning og by du søger til.

Tilsagn om læreplads er betinget af optagelse på dit studie. Vi modtager ikke ansøgninger pr. mail.

 

Verdensmålene som pejlemærker

De næste generationer, går forrest i den digitale udvikling. Derfor vil TELE-POST arbejde med fokus på at skabe digitale muligheder og kompetencer, for at fremtidssikre TELE-POST såvel som landet gennem uddannelse.

“TELE-POST sikrer forbindelserne til det digitale Grønland, som bringer landet ind i den digitale tidsalder. Den digitale revolution er den måske stille revolution i landets historie, og vi ved ikke, hvad fremtiden bringer. Én ting er dog sikkert – vi må lade de næste generationer gå forrest og arbejde bæredygtigt med mere ambitiøse mål.”

- Kristian Reinert Davidsen, Administrerende direktør

 

Studiepraktik og specialeforløb

Søger du praktikvirksomhed, for eksempel i forbindelse med dit ingeniørstudie, og er du interesseret i at prøve kræfter med TELE-POST? Så kontakt HR-afdelingen på telefon +299 34 12 55 i så god tid som muligt. Vi vil gerne høre lidt om dig og dit studie, så vi sikrer os at vi kan give dig den bedst mulige oplevelse og samtidig bringe værdi til TELE-POST.

Derudover hører vi også meget gerne fra dig, hvis du som studerende søger et specialeforløb i samarbejde med en virksomhed som TELE-POST. Vi ser samarbejdet med studerende som en mulighed for nye input og ideer, der kan inspirere os og medvirke til at udvikle TELE-POST til gavn for kunder, samfund og medarbejdere.

Vi glæder os til at høre fra dig