Menu

 

I TELE-POST stræber vi altid efter, at få de bedste elever, og vi uddanner for at få de dygtigste medarbejdere. I samarbejde med forskellige uddannelsesinstitutioner i Grønland og Danmark, uddanner vi sammen elever inden for forskellige uddannelser fordelt over en bred vifte af fagområder.

Sidste ansøgningsfrist var 11. marts 2019. Der er nu lukket for ansøgninger. 

TELE-POST er konstant i udvikling, og vi er altid interesserede i nye ideer og fremgangsmåder. Vi har gennem årene eksempelvis samarbejdet med forskellige universitetsstuderende, hvor de har skrevet deres speciale med udgangspunkt i TELE-POST, lavet empiriske undersøgelser, arbejdet med cases eller realiseret egne projektideer i forbindelse med deres uddannelse. Skal du skrive speciale, lave undersøgelser eller noget helt tredje, hvor TELE-POST kan være en relevant virksomhed, så hører vi gerne fra dig.

Nyttige links, der vedrører uddannelser: www.sunngu.gl, www.uni.gl, www.ni-nuuk.gl, www.ug.dk

Øvrige uddannelser

Er du i gang med en anden uddannelse indenfor blandt andet telekommunikation, teknisk anlæg og drift, indkøb og logistik, IT/elektronik/teknik, post og filatelia, kunderservice, økonomi, markedsføring og kommunikation, hvor TELE-POST kan være et relevant praktiksted, så send os endelig en uopfordret ansøgning.