Nedenstående kan du se hvorledes du opsætter din Greennet mail på iPhone.

Klik på "Indstillinger". Scroll ned til "E-mail, kontakter, kalendere" og klik på "Tilføj konto".

Klik på "Andre". Klik på "Tilføj e-mailkonto".

Navn: Dit navn
E-mail: din greennet-mail
Adgangskode: din adgangskode til din greennet-mail
Beskrivelse: eks.: Greennet

Klik derefter "Næste".

Klik på ”POP” og tryk derefter "Arkiver"

Server til indgående post
Værtsnavn: mail.greennet.gl, Brugernavn: som er udleveret pr. post, Adgangskode: din adgangskode til din greennet-mail

Server til udgående post
Værtsnavn: smtp.greennet.gl,

Klik derefter "Arkiver".

Kontoen er nu oprettet med navn "Greennet". Tryk på Home-knappen for at komme ud af Indstillinger og klik på "Mail". Så kan din Greennet-mail benyttes.