Problemer med internettet kan skyldes flere ting:

Forbrugsgrænse

Du kan have nået din forbrugsgrænse på dit abonnement. Du kan forhøje din forbrugsgrænse på mit.telepost.gl.

Har du et Flatrate abonnement, bliver hastigheden skruet ned, når du rammer fair use grænsen. Følg derfor med i dit forbrug på mit.telepost.gl

Nedbrud på forbindelsen

Få TELE-POSTs driftsinformation i indbakken eller på mobilen her.

Mange WI-FI forbindelser i nabolaget

Din oplevelse med Internettet kan blive forringet på Wi-Fi, hvis der er mange trådløse netværk i nærheden. Hvis det er tilfældet, kan du få skiftet Wi-Fi kanal på din router. Gå ind på http://ibox/ for at skifte kanal selv. Du skal tilgå nettet med din smartphone fra den Wi-Fi, som der er på det pågældende PACE-modem. En anden metode, er at koble netværks stik-indgang på din PC/MAC. Klik her for vejledning til hvordan du skifter kanal på dit pace modem.

Optimer placering af router

1.    Stil dit modem i et centralt sted i hjemmet, dér hvor du bruger Internettet mest og hvor der er mulighed for fri luft til afkøling.

2.    Placer din router så højt som muligt, da det kan øge rækkevidden.

3.    Hold god afstand mellem dit modem, vægge og metalgenstande, eksempelvis metalarkivskabe, fordi armeringen i betonbyggeret kan reducere Wi-Fi signalet kraftigt.

4.    Sørg for at dit modem ikke er nær andet trådløst udstyr, eksempelvis trådløse telefoner, babyalarmer, mikrobølgeovne og lignende.

5.    Undgå at placere din router tæt på en varmekilde, eksempelvis en radiator. Et sted med for store temperaturudsving eller støv er ikke godt for routeren og signalet.