mit.telepost.gl

Mit.telepost.gl er TELE-POSTs selvbetjeningsportal. Her kan du holde øje med dit forbrug når som helst. Du kan sætte et forbrugsloft på dit internet- eller mobilabonnement, så du undgår for høje regninger. Du kan også aktivere notifikationer, så du modtager en SMS og/eller en e-mail, når du har brugt 80% og/eller 100% af din pakke.

På mit.telepost.gl kan du se dine regninger som PDF-fil. På samme side kan du tilmelde dig Betalingsservice, så du undgår girokort og betalingsgebyrer.

Har du endnu ikke oprettet dig som bruger, kan du klikke her for at se vores vejledning. Det eneste, du skal bruge, er dit CPR-nummer, kundenummer, ønsket brugernavn og ønsket adgangskode.

Hvis du har brug for hjælp til at sætte dit forbrugsloft, så klik her.

Hvis du tidligere har oprettet dig som bruger, men har glemt din adgangskode, så kan du nemt lave en ny. Se her hvordan.

Gå til mit.telepost.gl

SMS til 1800

Er du bruger af TUSASS eller et af vores mobilabonnementer, kan du sende en SMS med ordet saldo til 1800. Hvis du har TUSASS, får du svar på, hvad dit resterende beløb er. Har du en af vores mobilpakker Mobil Akulleq eller Mobil Angisooq, får du svar på, hvad dit resterende forbrug er.

Har du Mobilt Bredbånd Simple kan du også benytte 1800-tjenesten og få oplyst, hvad dit resterende beløb er.

*801#

Er du TUSASS-kunde, kan du ringe til *801#. Når du trykker på opkaldsknappen efter at have tastet *801#, får du med det samme besked om, hvad dit resterende beløb er.