Menu

Hvilket produkt får jeg, når de nye internetprodukter lanceres?

Hvis du har Internet Anneq (60GB), Flatrate Akulleq (150GB) eller Flatrate Angisooq (200 GB), bliver du automatisk flyttet til det nye Internet Anneq (500GB). Hvis du har Flatrate Mikisoq (100 GB), bliver du automatisk flyttet over til det nye Internet Angisooq (100GB / 6 mbps). Hvis du har Internet Mikineq og Mikisoq (0 GB), Internet Akulleq (15GB) eller Internet Angisooq (30 GB), skal du selv vælge det nye produkt, der passer bedst til dig. 

 

Hvor lang tid går der, før jeg får mit nye produkt?

Hvis du ønsker at opgradere til et af de nye produkter den 1. juni, kan du senest den 27. maj sende en bestilling om at skifte produkt. Med de nye internetprodukter kan du opgradere med det samme. Dette sker via mit.telepost.gl, hvor du kan tilgå din egen konto.

 

Hvor tit kan jeg skifte pakke?

Med de nye produkter kan du øjeblikkeligt skifte til et større produkt, uden at skulle vente til månedsskiftet.  Hvis du skifter til et billigere produkt, skal din bestilling være i TELE-POSTs hænder senest den 15. i måneden. 

Når du skifter til et dyrere produkt, får du adgang til det nye produkt med det samme. 

 

Hvad sker der, når jeg annullerer min opgradering (skift til en dyrere pakke)?

Hvis du har valgt et dyrere produkt, kan du annullere din opgradering uden beregning frem til midten af måneden. Altså skal din annullering være i TELE-POSTs hænder senest den 15. i måneden, hvis du vil tilbage til dit oprindelige abonnement efter månedsskiftet. Ved gentagne køb vil du kunne blive pålagt at betale det fulde abonnementsbeløb for produkterne.

 

Hvor meget ekstra Ilassut (tilkøb af data) kan jeg købe?

Du kan købe 20 % af din pakkes oprindelige dataindhold til 99 kroner. Hvis du eksempelvis har 100 GB data, kan du købe 20 GB Ilassut for 99 kroner. 

 

Hvor længe gælder Ilassut-pakkerne?

Dit Ilassut-tilkøb gælder til det er opbrugt. Ved månedsskift skal tilkøbspakken opbruges først, førend du begynder at bruge af dit inkluderede data i dit abonnement. Hvis du har købt en Ilassut-tilkøbspakke og vælger at opgradere til et dyrere abonnement bortfalder eventuelt resterende indhold i tilkøbspakken.

 

Kan jeg overføre uforbrugt data?

Du kan ikke overføre uforbrugt data i dit abonnement til den næste måned. Din internetpakke har en fast pris med det indhold, der medfølger pr. måned.

 

Bliver mit Flatrate fair use-produkt forringet ved skiftet til de nye internetpakker?

Nej, de nye internetprodukter kommer til at fungere ligesom Flatrate fair use produkterne. De bliver blot forbedret, fordi du nu kan tilkøbe Ilassut-datapakker.

 

Hvad er Business Care?

Business Care er et tillægsprodukt til de kunder, der ønsker at købe sig til en udvidet service hos TELE-POSTs Erhvervsafdeling. Kunder kan ringe til 80 80 90 og være sikret support fra erhvervsafdelingen inden 4 timer.

 

Jeg har arbejdsgiverbetalt Internet igennem aftale om hjemmearbejdsplads, hvordan kan jeg tilkøbe Ilassut?

Du skal lave en aftale med dine overordnede eller HR-afdelingen i virksomheden, som administrerer din internetforbindelse.

 

Hvornår får resten af Grønland de nye produkter?

På nuværende tidspunkt er det desværre ikke muligt at få samme produkter i alle områder, men TELE-POST arbejder kontinuerligt på at forbedre produktudbuddet i hele landet.