Menu

Roaming i udlandet

Har du mobil abonnement, kan du bruge din mobil i udlandet. Abonnementet giver dig adgang til de samme servicer, som du har i Grønland, hvis den udenlandske operatør understøtter dem. 

Tjek altid priserne for roaming i det land du rejser til. Når du bliver ringet op, betaler du for at bruge et udenlandsk teleselskabs net til at transportere samtalen hjem til Grønland. Det er det, der hedder roaming. 

Deaktiver TELEsvar

Når du er i udlandet, betaler du roamingafgift, hvis nogen indtaler en talebesked til dig. Det gælder også, selvom du har slukket din telefon. Ønsker du at slå denne service fra, skal du deaktivere TELEsvar. Se her hvordan du gør. 

Sådan ringer du i, til og fra udlandet

  • Vil folk kontakte dig, mens du er i udlandet, skal de ringe til dig, som om du befandt dig i Grønland.
  • Vil du ringe til et lokalt nummer i det land, du befinder dig i, kan du taste nummeret direkte - landekoden er ikke nødvendig. 
  • Vil du ringe til en anden grønlandsk mobil, som også er i udlandet, skal du taste +299 foran det 6-cifrede grønlandske nummer. 
  • Vil du ringe hjem til Grønland fra udlandet, skal du taste +299 foran det 6-cifrede grønlandkse nummer.

Gæst i Grønland

Har du et udenlandsk abonnement, kan du benytte din mobil i Grønland, hvis TELE-POST har en roaming aftale med en operatør, du er kunde hos.