Menu

Frem til 2020 får flere kunder glæde af TELE-POSTs stærkere netværk, som vil blive rullet ud løbende.

Søkabelforlængelsen i sommeren og efteråret 2017 muliggør en udvidelse og opgradering af den eksisterende radiokæde.

Det længere søkabel vil udgøre en motorvej for data, som vil aflaste radiokæden og bringe nye muligheder. Vores kunder i alle byer fra Upernavik langs Vestkysten til den sydlige del af landet kan derfor glæde sig til en langt stærkere internetforbindelse.

Den eksisterende hovedradiokæde er cirka 1.500 kilometer lang og består af 48 radiokædestationer. Med forlængelsen af hovedradiokæden er fire nye stationer ved at blive bygget i 400-900 meter over havet.

TELE-POSTs arbejde i 2017 består i dels at forstærke radiokæden fra Aasiaat til Qasigiannguit og Ilulissat, at opgradere radiokæden fra Aasiaat til Ilulissat til en højkapacitetsforbindelse og at udvide radiokædeforbindelsen fra Ilulissat til Uummannaq.

Derudover er arbejdet med at forlænge radiokædeforbindelsen fra Uummannaq til Upernavik startet, og det ventes afsluttet i 2018.

Fra 2017-2018 styrkes netværket og kapaciteten på radiokæden, og vi vil i TELE-POST efterfølgende kunne tilbyde stærkere netværk og hurtigere forbindelser til flere af vores kunder.

 

Se en video om radiokæden og landets eksisterende TELE-struktur:

 

 

Seneste nyt om radiokæden: