Menu

Et telefonmøde er løsningen for dig, der skal holde møde på tværs af landegrænser og bygrænser eller dig, der ønsker at slippe for besværet med at finde lokationer til møder og bruge kostbar tid på transport.

TELE Erhverv tilbyder to former for telefonmøder:

Meeting.gl møderum 
TELE Erhverv tilbyder et video- og telefonmøderum kaldet Meeting.gl. Det er en virtuel møderum, hvor kunden enten kan vælge et videomøde eller et telefonmøde. Meeting.gl er nem og hurtig at etablere, hvor det ikke kræver en forudgående reservation.

Forbrugstaksteringer
Der ingen forbrugstakseringer af opkaldene, for brugere som har en Tusass Erhvervs mobil. Dog er der normale forbrugstaksering på følgende mobiler: Tusass taletid, Tusass mobil privat, & Mobil Mikisoq/Akulleq/Angisooq, hjemmetelefoner (PSDN) og IP telefoni - Iserfik. Det er derfor vigtigt at der f.eks. tankes op for Tusass taletid inden telefonmøde afvikles. Arrangøren (kunden) betaler et fast månedlig beløb alt afhængig af antal brugere og valg af måden at afholde møde på.

Meeting.gl videomøderum
Et Meeting.gl videomøderum er hvor kunden kan afholde et virtuelt videomøde med tablet, PC eller videokonference. I en Meeting.gl videomøderum kan kunden selv vælge et telefonnummer og en kode.

Der kan være 5, 10, 15 eller 20 mødedeltagere alt efter hvilken model man vælger. Ønsker man dette skal kunden tage kontakt til Tele Erhverv, tlf. 808090.

Meeting.gl telefonmøderum
Et Meeting.gl telefonmøderum er virtuelt møderum, hvor Kunden kan ringe ind og afholde møde ved brug af en telefon eller mobil. 

Der kan være 5, 10, 15 eller 20 mødedeltagere alt efter hvilken model man vælger. Ønsker man dette skal I tage kontakt til Tele Erhverv 808090.

Priser pr. måned

Meeting.gl Video                                                      Meeting.gl Audio
0-5 brugere          kr.     695,-                                    0-5 brugere          kr.     495,-
6-10 brugere        kr.  1.195,-                                   6-10 brugere        kr.     795,-
11-15 brugere      kr. 1.695,-                                    11-15 brugere      kr. 1.095,-
16-20 brugere      kr. 2.195,-                                    16-20 brugere      kr. 1.395,-
 

150 - Det selvvalgte telefonmøde

Et selvvalgt telefonmøde er hurtigt og nemt at etablere og kræver ikke nogen forudgående reservation.

Du etablerer mødet ved at få max. 10 mødedeltagere til at ringe op til 150. Her skal mødedeltagerne afvente ny klartone og derefter taste samme 8-cifrede adgangskode, som mødelederen på forhånd har aftalt med mødedeltagerne.

Mødedeltagere på udenlandske lokationer kan deltage i et selvvalgt telefonmøde ved at taste 00299 1500000 samt 8 cifre, som er aftalt på forhånd.