Menu

Kristian Reinert Davidsen, adm. direktør for TELE-POST

 

TELE-POSTs projektplan for stærkere netværk forløber over fire år fra 2017-2020. Forbedringerne er afhængige af både en forlængelse af søkablet og radiokæden og en forstærkning af den bagvedliggende teknologi. Derfor ruller vi forbedringerne ud til vores kunder løbende forskellige steder i landet.

Målsætningen er, at give et stort løft af landets kommunikationsinfrastruktur i flere etaper, så op til 92 procent af befolkningen har adgang til højhastighedsforbindelser i 2020.

På nuværende tidspunkt er landet opdelt, i tre zoner med forskellige netværksteknologier og produkter i hver. Målet er, at vores kunder i løbet af de næste fire år skal få gavn af både enklere og stærkere TELE-POST-produkter langt flere steder i landet.

Søkablet til Aasiaat og andre projekter vil betyde, at alle byer fra Nanortalik til Uummannaq, i december 2017, får samme internethastigheder som i Nuuk og Qaqortoq.

Derudover forenkler vi vores produkter på den måde, at vi i højere grad skifter over til selvbetjente prepaid-abonnementer, som rigtig mange af vores mobilkunder allerede har taget til sig.

Læs TELE-POSTs strategi 2017-2020 (11 sider inkl. fotos)

 

Seneste nyt om TELE-POSTs strategi: